2015 yılının sıra dışı mutfakları

Evlerimizin en önemli bölümlerinden biri de hiç şüphe yok ki mutfaklardır. Zamanımızın büyük bir bölümünü mutfaklarda geçiriyoruz. Mutfaklarda yemek pişiriyoruz, pişirdiğimiz yemekleri ev halkı ile birlikte mutfaklarımızda yiyoruz. Sadece yemek mi?  Uzun ve keyifli sohbetlerimizin çoğunu da mutfaklarımızda yapıyoruz. Bu nedenle mutfak dekorasyonunun ne kadar önem arz ettiğini tekrar belirtmemize gerek yoktur.

Bir ev ne kadar ferah güzel ve pahalı olursa olsun mutfağı iç açıcı dizayn edilmemişse o ev bir türlü içimize sinmez. Özellikle bayanlar yeni ev inşa ettirirken ya da kiracı olarak ev ararken ilk dikkat ettikleri yer mutfaklardır. Çünkü zamanın büyük bir bölümü mutfaklarda geçer ve geçirilen zamanı iç açıcı ferah bir yerde geçirmek tüm bayanların hakkı.

Alışılagelmiş klasik mutfaklardan sıkılan ve yeni fikirleri  hayata geçirmek için can atan milyonlarca insan yeni fikirleri duymak için sabırsızlanır. Hayal gücünün sınırları yoktur ve bayanların hayal gücü çok daha sınırsızdır. Mevsimlerin en güzeli olan ilkbahar mevsime adım attığımız bu günlerde bahar havasına evimizin ve evimizin gözbebeği olan mutfakların ihtiyacı var.

İlk olarak mutfağınızın nasıl olduğunu unutun. İyi bir bütçeye sahipseniz hayal gücünüzü gerçeğe çevirecek aracınız da var demektir. Eğer radikal kararlar alacak kadar bütçeniz yoksa küçük değişiklikler yaparak da mutfağınıza farklı bir hava kazandırabilirsiniz.

Örneğin mutfağınızda kullanacağınız duvar stickerları  mutfağınıza apayrı bir renk getirecektir. Her mutfak için farklı yapıda bulunan binlerce renk ve desen çeşitliliği ile kolayca bulabileceğiniz stickerlar hem bütçenizi zorlamayacak hem de mutfaklarınızda sıcak renkler estirecek. Mutfağınıza yerleştireceğiniz vazolara, canlı veya plastik çiçekler abajur ve şamdanlarla mutfaklarınızda sımsıcak bir hava estirebilirsiniz.

Mutfak duvarlarınızı aynalarla ve tablolarla da süsleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra mutfak dolaplarınıza uygun olabilecek yer döşemeleri seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.