2015 Yılbaşı Orjinal Ev Dekorasyon Fikirleri

2015 yılbaşı için evinize farklı bir ruh ve yeni bir soluk getirecek yılbaşı dekorasyon fikirleri arıyorsanız, sıradanlıklardan kurtulmanın zamanı geldi demektir.Öncelikle bu yıl kırmızı renkten uzak durabilirsiniz. Parlak renkler bu yıl daha moda ve çekici olmaya devam ediyor.

Kozalaklar bu yılbaşında oldukça kullanışlı olarak ahşap görünümüyle sıcacık bir hava yaratıyor. Kozalakları ipe dizerek kapılara,camlara veya duvarlara asabilirsiniz.

Yeni yıl ruhunu buram buram hissettiren yılbaşı ışıkları en önemli detaylardan olmaya devam ediyor. Bol bol ışıklandırma kullanarak ortamlara hareket getirebilirsiniz.

Bu yıl kırmızıyı sadece ufak detaylarda kullanabilirsiniz. Peçete halkaları,küçük kurdeleler,minik kırmızı zincirler bu detaylardandır. Küçük sepetlere kırmızı mumlar ve kozalaklar koyarak minik dekoratif aksesuarlar da hazırlayabilirsiniz.

Boş şarap veya içki şişelerinin içine çam dalları koyarak farklı alanlarda sergileyebilirsiniz. Boş kavanozlarınızın içine mumlar koyarak romantik bir ortam yakalayabilirsiniz.

2015 yılının gelmesine az bir süre kala devam eden dekorasyon heyecanına küçük tüyo ve fikirler ile yardımcı olmaya çalıştık. Fikir bizden,uygulamak sizden….
İyi dekorasyonlar!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.