2015 Sandalye Modelleri

Sandalyeler genellikle mutfaklarınız da ve salonlarında yemek yerken yada kalabalık misafir ağırlarken oturma alanlarını çoğaltmak için tasarlanmıştır. 2015 yılına ait modellerin içinde özellikle plastik modellerde yapılan çeşitlemelerle birlikte evinizin havasını tamamen değiştirecek tarzda sandalyelere yer verilmiş. Yani yeni yıla yeni ve bol çeşitler mevcut.

Birbirinden canlı modellerde farklı ve fonksiyonel olduğu kadarda dekoratif mobilya çeşitleri arasında bahçe ve ofis sandalyeleri de dikkat çekiyor.

2015 sandalye modelleri içerisinde en dekoratif olanlar salon takımlarımızın yanında kullandığımız sandalyelerden oluşuyor. Bu modeller o kadar şık tasarımlara sahip ki yalnızca dekor amaçlı bile kullanım imkanı sunmakta. Sandalyelerde döşeme modası, yemek salonları için deri ağırlıkta. Deri döşemeleri sandalyeler davetlerinize ayrı bir hava katacak gibi görünüyor.

Bahçe, teras veya balkonlar için tasarlanan sandalyeler genellikle geniş yada yayvan tarzda. Malzeme olarak plastik ve bambu olarak seçenekler sunulmakta. Ahşap modeller ise tabii ki unutulmamış. Klasik ahşap sandalyelerin tasarımına ek olarak işlemeler, oymalar ve çeşitli desenler eklenmiştir.

Bu yıl sandalyeler konusunda o kadar  marjinal çizgiler yakalanmış ki evlerinizdeki sıradan sandalyeleri artık görmek bile istemeyeceksiniz. Enteresan tasarımlarla karşınıza çıkacak olan 2015 modası sandalyelere ister tek tek ister takım halinde sahip olabilirsiniz.

Evlerinizde, işyerinizde, bahçenizde, balkonunuzda terasınızda her nerede olursa olsun size çok lazım olan sandalyeler bu yıl öyle farklı tarz ve desenlere sahip ki oturduğunuz yerden kalkmak istemeyeceğinizi iddia edecek kadar büyük konuşuyorum. Çünkü görselliği kadar rahatlığına ve işlevine de önem verilmiş bu neşe kaynağı sandalyeler gerçekten çok konuşulacak.

3 Yorumlar

  1. hasene alper

    2015 sandalye modeli olarak gösterdiğiniz beyaz metal ayaklı sandalyeyi nerede bulabilrim..

  2. Salim bacaksız

    Sol alt köşedeki metal ayaklı beyaz sandalyeyı nasıl alabılırım bana yardımcı olabılırmısınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.