2015 modern mutfak trendleri

Son birkaç yıldır herkeste bir mutfak yenileme telaşı başladı. Çok daha kısa sürede deforme olan mutfaklar için artık daha farklı tasarılar ve daha farklı dekor alanları kullanılarak mutfak sadece yemek yapılan ve yenilen bir yer olmaktan çıkıyor ve evin en iddialı alanlarından biri olma yolunda ilerlemiş oluyor.  2015 modern mutfak trendleri sayesinde artık sadece bir köşeden bir köşeye yapılan mutfak dolapları kalmadı. Bunun yerine mutfak alanı müsait ise karşılıklı olarak konulan raflar, özel aspiratörler, özel dolap kesimleri ön plana çıktı.

2015 modern mutfak trendlerine sahip olmak istiyorsanız öncelikle birçok örnekleri gözlemleyerek yola çıkabilirsiniz. Hem sitemizden göreceğiniz resim örnekleri hem de mimarlardan isteyeceğiniz örnekler ile az çok aklınızda bir fikir edinmiş olabilirsiniz. Öncelikle mutfağınızın yapısına göre mümkünse bir bar yapmayı ihmal etmeyiniz. Hem üzerinde yemek yiyebilir, hem de sizler yemeklerinizi rahatlıkla orada kesebilir, doğrayabilir ve karıştırabilirsiniz. Sonuç olarak hem dekoratif olarak çok hoş duracak hem de işinizi fazlası ile görecektir. Birde bar tabureleri aldınız mı zaten artı 1 elde ettiniz demektir.

Aspiratör ise artık o klasik modellerden çok daha öte geçti ve bakıldığında anlaşamayacağınız modellere dönüşüverdi.  2015 modern mutfak trendlerinin arasında az dolap ama çok kullanışlı mutfaklar yer alıyor. Yetecek kadar dolap yapılıyor ve diğer alanlar ise dekoratif olarak kullanılıyor. Dolayısı ile sizlerde aslında biraz kendiniz bakarak, biraz da uzman ellerden yardım alarak çok daha başarılı ve modern bir mutfak elde edebilirsiniz. Sizi yansıtan bir renk ve tasarımın çıkması aslında oldukça kolay olacak. Ortalama bir mutfak yapımı ise 10 bin liradan başlayan ücretlere mal olmuş oluyor ne kadar dekoratif isterseniz tutar o kadar artacaktır elbette.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.