2015 Dekorasyon Rengi Nedir?

Dekorasyon tercihlerine önem verir ve evimizde küçük de olsa değişiklikler yapmak isteriz. Evinizde, yaşam alanlarınızda hep “nasıl daha uyumlu olabilir?” sorusuna cevap bulmaya çalıştık ve bu yazımızda 2015’e özel renk ve bazı öneriler ile köklü değişikliklere gitmek isteyen okurlarımıza özel bir çalışma hazırlama kararı aldık. Peki 2015’in moda rengi ne olacak?

2015’e Bordo Hakim Olacak!
Bordo denilince aklımıza, koyu kırmızı tonları gelir ve hemen her yerde kullanılması mümkündür. Duvarlarınızın isterseniz bir bölümünü bordoya boyatın ve açık renklerde tablolar, duvar askıları, yastıklar, oturma grupları, masalar ile ahengi sağlayın. Duvarlar bordo ise oturma gruplarının da aynı renk olmaması ve başka bir renk üzerinden gidilmesi mükemmel etkiler oluşturabilir. Örnek verelim: Duvarınız yada halınız bordo renk ise siyah, beyaz, kırmızı, krem rengi gibi tonlarda yorgan kılıfı, yastık, masa, sandalye gayet şık duracaktır.

Nerelerde Daha Çok Yakışır?
En sık kullandığınız oturma gruplarının kumaşlarının kumaş, deri yada farklı yapıda bordo renklere sahip olmasında asla çekinmeyiniz. Onun yakışmayacağı bir yüzey yoktur ve belki bu renk koltukların duvarlarının turkuaz olması hoşunuza gidebilir. Gözlerinizi kapatın ve hayal kurun! Beyaz, siyah, mavi, sarı, turuncu, gri ve diğer renkler ile ne kadar ahenkli olduğunu analiz edin. Her zaman en koyu yada en açık tonları da ihtimaller arasına almalı, sadelikten hoşlananlar, bordo duvarlarında birkaç tane küçük obje yerleştirmesini ve göz yorucu etkide uzak durmasını öneriyoruz.  Oturma odası bordo ve çok sayıda tablo yada geniş dolaplar, masalar ile bu rengin unutulmasını sağlamak istemezsiniz. Duvar rengi beyaz ise bordo koltuk, zeminin ahşap olması ve farklı bir renkte halılar ile dekore edilmesi nasıl? Halı, yatak, duvar bordo ise orada kaybolursunuz! Halılar bordo, yatak açık renk ve duvarların kırmızın açık tonlarında yer alması 3 obje arasındaki farklılığı hemen görmenizi sağlayacak. Bazen etkiyi hızlıca yakalamak için taş görünümlü, çukurlu ve dışa vurum desenleri ile duvar kaplama panellerini tercih etmek ve açık renklerini satın almak bordoya belki aşk ile bağlanmanız için yeterli olabilir. Aşağıdaki galerimizde bordo rengin dekorasyona nasıl bir hava kattığını daha iyi görme fırsatınız olacak. İyi dekorasyonlar!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.