2014 Yılı Dekorasyon Trendleri

Yeni sezona gireli çok oldu. Giyim, araba, ev derken her konuda kendimizi sezona en uygun şekilde yeniledik. Bu sezon dekorasyon trendlerini sizin için  biraz inceledim. Yeni trend dekorasyonlar hakkında bilgi vermeden önce Dekorasyon Nedir konusunda sizleri aydınlatmak isterim.

Dekorasyon, bir evin, bir mekanın dizaynından çok her geçen gün değişen moda akımlarını takip ederek yenilerini uygulamaktır. Tasarım ve modellerle hayatımızı yenileyen, evimizi değiştiren, yaşadığımız ortamı renklendiren ve ruhsal olarak kendimizi mutlu hissetmemizi sağlayan ortamlara verilen isimdir.

Bu ortamı yaratmak hiçte öyle sanıldığı kadar kolay bir şey değildir. Her sezonun dekorasyon trendleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Dekorasyon dergilerini ve sezonun en son çıkan moda akımlarını çok iyi takip etmelisiniz. 2014 Yılı dekorasyon akımları hakkında sizler için küçük bir araştırma yaptık.

Öncelikle mutfaktan başlayacak olursak, eskinin klasik mutfak modellerinden çok farklı olduğunu söyleyebiliriz. Amerikan mutfak denilen mutfak tarzı ve parlak işlemeli duvar mozaiği ile çok göz alıcı. Mutfak dolaplarında genel olarak kırmızı ve siyah renkler hakim.

Çocuk odalarına gelecek olursak yine ranzaların çok moda olduğunu ve beyaz genç odası takımlarının trendi oluşturduğunu gözlemledik. Yatak odaları ve oturma odalarında bu sezon ihtişamdan eser yok. Daha sade ve sakin modeller, bunların yanında aynı sadelikte ve şıklıkta tasarlanmış aksesuarlar bulunmaktadır. Işıklandırma yine spot tarzı ışıklarla sağlanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.