2014 Mutfak Dekorasyonu Trendleri

Biz kadınlar günümüzün büyük bir bölümünü mutfaklarda geçiririz. Mutfak kadınların yaşam alanı gibidir. Bizler her tür işimizi mutfaktan halleden insanlar haline geldik. Bunun için de mutfağımızın konforu ve rahatlığı başta bizim rahatlığımız anlamına gelmektedir. Sürekli mutfak dolabı değiştirip, yenisini taktıramayacağımıza göre en baştan mutfak dekorasyonu yaptırırken kendi zevkimize ve modaya uygun bir mutfak tasarlamalıyız.

Bizler için mutfak dolaplarının zevkimize uygunluğu kadar, modaya uyması da önem taşımaktadır. Her ikisini bir arada gerçekleştirebildiğimiz kadar mutlu oluruz. Bunun için sizlere 2014 Mutfak Dekorasyonu Trendlerini araştırdım.

Bu sezon en çok dikkatimi çeken mutfaklarda ki yenilik akımı oldu. Klasik çizgiden tamamen sıyrılmış ve modern bir el emeğinin ürünü olarak karşımıza gelmiş. Sezonun en çok hoşuma giden trend rengi de bordo. Tasarımcılar bordo ve siyahı o kadar güzel kombin yapıp karşımıza çıkartmışlar ki hayran olmamak içten bile değil. Bu renklerin içine de Grinin metalik renklerin de tezgahlar ve aksesuarlar eklemişler. Muhteşem bir üçlü oluşturmuşlar. Özellikle mutfak duvarlarında tercih edilen siyah ve bordo küçük fayans taşları mutfakları ışıl ışıl göstermeye yetmiş.

Bu sezon normal mutfak nerdeyse yok denilecek kadar az. %99 hep Amerikan mutfak olarak bilinen oturma yeri ve mutfağın aynı yerde olduğu takımlar hazırlanmış. Bu takımların ışıklandırma sistemi de dolapların içine takılı olan spot ışıkları sayesinde yapılmıştır.

Bir yorum

  1. harika bir renkk çok beğendim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.