Mobilyalarda Siyah Renk Asaleti

Siyah renk, asalet ve şık duruşu ile ev dekorasyonlarında hak ettiği ilgi ile geçtiğimiz sezon karşılaşmaya başladı. Bu sezon da ev dekorasyonunda modern, asil ve şık bir tarz yaratmak isteyenler tercihini siyah renkten yana kullanmaktan çekinmemekte… Siyah renk, eskiden pek tercih edilmese de artık rüştünü ispatlamış vaziyette!

Peki, siyak renkte bir dekorasyon tarzını odanızın tamamında uygulamak size hala oldukça karanlık geliyorsa, işte size evinizi hem daha şık ve tarz gösterecek hem de elinizdeki mobilyaları ufak dokunuşlar ile yenilenmeyi sağlayacak güzel bir fikir: mobilyaları siyaha boyamak.

Mobilyaları Siyaha Boyamak Siyah Mobilyalar

Mobilyaları siyah renge boyamak fikri, evinize ufak bir dokunuşla ve renk değişikliğe ile yapabileceğiniz en şık etkilerden birini yapmanıza imkân sağlar. Üstelik yeni mobilyalar almanıza gerek de yok! Elinizdeki tüm mobilyaları siyah renkte bir ahşap boyası ile boyayarak bu etkiyi yaratmanız çok basit bir uygulama. Hatta büyük ölçüdeki mobilyaları da püskürtme tekniği sayesinde tabancalar ile oldukça rahat boyayabilirsiniz.

Siyah Mobilya Trendi
Ev dekorasyonunda son dönemde modern ve endüstriyel tarzda dekore edilen ev trendinin oldukça popüler olması ile birlikte, siyah renk de hak ettiği ilgi ile karşılaştı. Siyah renk, özellikle de modern ve biraz maskülen tarzda dekore edilen evlerin ilgi odağı haline gelen renklerinden birisidir.

Siyah mobilya fikri de, son dönemlerde özellikle de modern dekorasyonunun popüler olması ile birlikte aldı başını gidiyor! Boyama yöntemi ile elinizdeki tüm mobilyalara siyah renk dokunuşları yaparak, evinize asil ve şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Bunun için mobilyanın tamamını siyah renge boyamak yerine belli bir yerine siyah renk dokunuşları yapmak daha farklı ve tarz bir uygulama ortaya çıkmasına imkân verecektir. Özellikle de altın sarısı-siyah ya da metal gri-siyah birliktelikleri; sezonda da oldukça popüler renk ikilileridir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.