Kentin Kalbinde Endüstriyel Deneyler: Loft-Modern Dekorasyon

Ev dekorasyonunda son dönemde oldukça moda bir dekorasyon tarzı olan loft-modern dekorasyon; önemli dekorasyon dergilerinde, büyük mağaza vitrinlerinde hatta ünlü iç dekoratörlerin örnek uygulamalarında sıklıkla gördüğümüz bir dekorasyon tarzıdır. Televizyon dizilerinde de son dönemde sıklıkla gönderme yapılan loft tarzda dekore edilmiş evler, modern tarz ile birlikte kullanılarak; şehrin içinde endüstriyel bir hava estirmeyi de mümkün kılmaktadır.

Loft Oturma Odası Dekorasyonu

Peki, loft-modern tarzda dekore edilen bir dekorasyon tarzını genel olarak tanımlamak gerekir ise; nasıl bir görüntüden bahsedebiliriz? İşte loft-modern dekorasyonun oluşum kodları…

Modern Mutfak Dekorasyonu

Oturma Mekânı Tasarımda Cool Bir Etki: Loft Tarzda Evler
Kentin içine endüstriyel tarzı getirmenize imkân sağlayan loft-modern tarzda bir dekorasyonda oturma alanlarını dekore ederken belli noktalara özen göstermek gerekir. Bu tarz bir oturma alanı dekorasyonunda; eskitme tarzda mobilyalar, aynalı kapaklar ve ahşap mobilyalar kullanılmalıdır. Ham bir şekilde kullanılan ahşap malzeme ile yapılan tasarımlar ise ortama ayrı bir hava katacağından, bu tarz bir dekorasyona çok yakışacaktır. Sarkıt lambalar ise loft-modern bir oturma alanı dekorasyonunda ideal aydınlatmalar olabilir. Ahşap paletlerden yapılan orta sehpa ve tekerlekli bir servis arabasından dizayn edilen bar masası ise oturma alanının dekorasyonunu tamamlayan en güçlü dekorasyon objeleri olacaktır.

Mutfakta Sade Ama Güçlü Bir İmaj
Loft-modern tarzda bir ev dekorasyonunda en önemli dekorasyon alanlarından birisi de mutfak dekorasyonudur. Bu tarzı en iyi yansıtan mutfak modeli olarak karşımıza ada mutfaklar çıkacaktır. Açık raf sistemi kullanılarak endüstriyel tarza uygun hale getirilen mutfak tasarımı, sarkıt aydınlatmalar ile de güçlü bir imaj yakalamaktadır. Renk tonları olarak siyah, gri, metal ve bakır renklerinden yararlanarak endüstriyel tarzı güçlendirmelisiniz.

İpucu: Loft-modern bir tarzın en önemli noktası ham malzeme görüntüsünü ve doğallık duygusunu korumaktır. Yapacağınız tüm seçimlerde bu kriterlere dikkat etmeniz doğru bir loft-modern tarzını yakalamanıza imkân sağlayacaktır.

Loft Dekorasyon Loft Modern Dekorasyon

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.