2016 YILININ DEKORASYON TRENDLERİ…

HANGİ STİL DAHA POPÜLER, HANGİ RENKLER DAHA TREND?

Ev dekorasyonunda yeni bir yıl, yeni sezona başlangıç ve yeni trendler anlamına gelmektedir. Bu yazımızda; 2016 yılında, en trend renkler ve dekorasyon stillerine göz atarak, evinizde yapacağınız dekorasyon değişikliklerine ufak da olsa ipuçları sunmak istedik. İşte 2016 yılına damgasını vuran ya da vuracak olan en trend dekorasyon stilleri

2016 Dekorasyon Trendleri 2016 Duvar Dekroasyonu

Geometri Matematik Derslerinden Çıkalı Çok Oldu!
Geometrik şekiller, son dönemde moda dünyasında ve dekorasyonda adeta ‘olmazsa olmaz’ hale geldi! Üçgen, kare, dikdörtgen formda tasarımların yanı sıra özellikle duvar ve yer döşemelerinde tercih edilen geometrik şekilli uygulamalar ise sezonun en dikkat çeken trendleri arasında yerini almakta. Özellikle çini modellerinde renkli ve geometrik şekilli modeller tercih edildiğinde, ev dekorasyonunuz iddialı bir hale gelmiş olmakta.

Sade Ve Minimalistik: İskandinav Tarz
Ev dekorasyonunda özellikle de IKEA tarzı evler denildiğinde ilk akla gelen dekorasyon tarzı İskandinav tarzı dekorasyon uygulamasıdır. 2016 yılında oldukça popüler olan sade ve minimalistik dekorasyon trendini de destekleyen İskandinav tarz, dekorasyon dergilerinden çıkmış bir ev dekorasyonu imajı yaratmaktadır.

İskandinav Tarzı Ev Dekorasyonu İsveç Dekorasyon Stili

Altın Işıltılı Ev Dekorasyonu
Geçtiğimiz sezondan bu sezona taşınan bir dekorasyon trendi: altın rengi. Altın rengi ile yapılan dekorasyon uygulamaları gerek dekorasyon objelerinde gerekse de duvar dekorasyonunda oldukça popüler. Altın renginin yanında 2016 yılında dekorasyon sinyalleri veren bir renk de bronz renktir. Bronz ve beyaz renginmuhteşem uyumu, özellikle endüstriyel tarzda dekore edilen alanlar için ideal renklerdir.

Yemek Odası Dekorasyonu

Grinin Her Tonu Bu Sene Ev Dekorasyonun Çok Moda!
‘Grinin Elli Tonu’ modası, önce kitap ile başladı şimdi de evlerde ve modada artan bir ilgi ile devam etmekte. Grinin her tonu, ev dekorasyonda bu sene özellikle de modern tarzda dekore edilen evlerde çok popüler! Gri rengi, pudra pembesi gibi pastel tonlarla kullanmak ise sezonun en hızlı çıkış yakalayan trendleri arasında!

Renkli Dekorasyon Fikirleri Siyah Beyaz Çizgili Halı

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.