2015 Zebra Perde Modelleri

Evimizin şıklığında perdelerin önemi çok büyüktür. Perde, halı, biblo, ayna gibi aksesuarlar evimizin havasını çok çabuk değiştirebilirler. Bu yüzden bu ayrıntıları seçerken daha çok özenli davranmalıyız. Peki, perdelerimizi seçerken nelere dikkat etmeliyiz, ne tarz bir perde sizi yansıtır, perde seçiminde dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir?

Perde seçiminde mobilyalarımızın rengi ve modeli çok önemli. Klasik bir mobilyaya sahipseniz seçeceğiniz perde de ona göre şekillenecektir. Eğer modern, spor tarzda bir mobilya sahipseniz seçtiğiniz perde de o doğrultuda olmalı.

Zebra Perde Modelleri

Perde seçerken iyi bir araştırma yapmak gerek. Birçok farklı model ve renkte üretilen perdeler mevcut. Birçok tekstil firması ve perde markası her gün yeni model ve desenlerle perde tasarlamaya devam ediyor. Stor perde hem fiyat olarak hem de desen olarak en çok tercih edilen perde çeşitlerinden. Makaralı ve ipli sistemiyle perdeyi açıp kapatabiliyorsunuz. Birçok farklı renkte perde bulmanız da mümkün. Temizlemesi de çok kolay. Bir ıslak bezle temizleyebilir veya yıkayabilirsiniz.

Zebra perdeler de stor perde gibi aynı sistemde çalışan perdelerdir. Birçok farklı renk seçeneği var. Yatay çizgiler modern bir görünüm oluşturur. Mobilya renginize uygun bir renk seçebilirsiniz yada sade bir renk seçebilirsiniz. Beyaz zebra perdeler modası geçmeyen perdelerden biridir. Evde, işyerinde kullanılması yaygındır. Odanızın ferah bir görünümü olsun istiyorsanız açık renkte bir zebra perdeden yararlanabilirsiniz. Hemen bir perde mağazasına gidin ve tarzınıza en uygun zebra perdeyi seçmeye koyulun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.