2015 Trend Duvar Renkleri İle Tanışın

Genel olarak soluk renklerin tercih edildiği ve her mobilya ile uyum yaratması beklenerek renklendirilen duvarlar, bu yıl koyu ve canlı renkler ile göze çarpıyor. Mobilyalardaki spor-klasik şıklığı duvarlara da yansıyor.

Mobilyalarda kullanılan materyallere göre seçilen renkler her zaman daha iyi bir bütünlük yaratıyor. Öyle ki genel olarak mobilya ile aynı renkte olmayan ancak çeşitli aksesuarlar ile desteklenen duvarlar modern bir görünüm yansıtıyor. Bu yıl tercih edilen ve en öne çıkan renkler ise gri tonları ve portakal rengi oluyor. Bu iki renk genel olarak her odada sık kullanılıyor. Son zamanlarda mutfaklarda tercih edilen diğer bir renk ise sarı tonları oluyor. Yatak odaları ise pembenin esaretinde dekorasyonlar ile göze çarpıyor. Gri tonları hem şık, hem asil bir görünüm sağlarken, portakal tonları yumuşak ve sıcak bir hava katıyor.

Duvar Rengi

Daha önceki yıllarda tercih edilen kahve tonları giderek gerilerken yeşilin uçuk tonları da özellikle salonlarda yüzünü göstermeye başlıyor. Bu muhteşem renkleri kombinlemek için ise yapmanız gereken sadece eşyalarınızda birkaç dokunuş yapmak. Ahşap hakimiyetinde bir eve sahipseniz rahatlıkla portakal rengi tonlarını kullanabilirsiniz. Havayı daha da canlandırmak için araya mavilerde yerleştirebilirsiniz.

Gri ile kombin yapmak ise oldukça kolaydır. Gri metal aksesuarlar ile uyum sağlarken aynı zamanda ahşap objeler ile de zıtlığıyla şıklığı yaratır. Bu nedenle sıklıkla tercih edilir ve modern bir görünüm sunar. Sadece duvarlarda değil, mutfak dolaplarında da sık tercih edilmeye başlayan gri tonları sarı ile muhteşem bir tasarım yaratmaktadır. Mavinin göze çarptığı noktalar ise geniş camlı salonlar ve teras, balkonlardır. Bu alanlarda daha ferah ve yaz havasını yansıtan mavi tonları kolay kombinlenen dekorasyonlardır.

Yeşilin duvarlar ile tanışması ise ahşap ile olan uyumu sayesinde oluşmuştur. Özellikle kadife ile olan uyumu ve kahveyi içine alması klasik salonların vazgeçilmezi olmasına olanak sunmaktadır. Evinizde yapacağınız renk değişimlerinde dikkat etmeniz gereken tek şey mobilyanızın klasik veya spor renkler ile nasıl kombinleneceğidir. Bu detaya göre renk seçimi yaptığınızda muhteşem bir dekor yaratmış olacaksınız.

Duvar Rengi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.