2015 Renkli Mutfak Modelleri

2015 yılının trendleri arasında,  renklerin cıvıltısından nasibini fazla fazla alan renkli mutfak modelleri var. Geçtiğimiz yılların vazgeçilmezleri olan beyazlar, siyahlar, ahşap renkleri artık mazi oldu. Yerini cıvıl cıvıl mor ve tonlarına, yeşillere, turunculara, sarılara, pembelere, kırmızılara hatta çiçek desenli rengârenk dolaplara bıraktı. İllaki beyaz olsun diyenlerin bile seçenekler arasında kaybolacağına eminim çünkü parlak yüzeylerin arasında 3 boyutlu desenler var ki neye karar vereceğini bilemiyor insan.

Ne tür bir mutfağa sahip olursanız olun beğeneceğiniz türde ve renklerde dolaplar mevcut. Üstelik mutfağınız küçük yada depolama alanım yok diye dert etmenize de gerek yok çünkü sizin için her şey düşünülmüş durumda. En büyük dolaptan en küçük çekmeceye kadar fonksiyonelliği detaylı biçimde düşünülüp işlenmiş.

Yani kısaca bu yıl dolapların renkleri kadar fonksiyonları da oldukça iddialı.

Ama sanırım en iddialısı cam tezgâhlar olacak gibi görünüyor. Dayanıklı olmasının yanı sıra oldukça şık ve estetik görünümlü cam tezgâhlar bu yıl çok konuşulacağa benziyor. Tasarımlarıyla göz kamaştıran bu tezgahları incelemenizi tavsiye ediyorum. Kullanışlı olu olmadığı konusunda ise hiç şüpheniz olmasın.

Sarının canlı ama aynı zamanda dinlendirici etkisini hiç düşündünüz mü? Bu yıl sarı ve sarı tonlarında mutfaklar oldukça dikkat çekiyor. Gününüzün büyük bir kısmını mutfakta geçiriyor ve çok yoruluyorsanız aslında tam da size göre bir renk diyebilirim.

Bir bayan için mutfağının görsel olarak iç açıcı olması kadar kullanışlı olması da çok önemlidir. Bu yıl kullanıcılar için her şey özenle düşünülmüş ve seçilmiş gibi görünüyor. Bayanlar mutfakta o kadar fazla zaman geçirirler ki pratik olmak onlar için çok önemlidir. Birde tencere, tava, bardak tabak takıntısı olanlar ve eline geçerse dolaplara sığdırmaya çalışan bayanlardan iseniz bu yılın trendlerini mutlaka incelemelisiniz. Sizin için seçtiğimiz harika 2015 renkli mutfak modellerini aşağıdaki fotoğraflardan inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.