2015 Ev Dekorasyon Trendleri

Bir yılın daha geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde artık 2015 yılına ait trendler belirlenmeye başlıyor evler şenlenmeye hazırlanılıyor. Artık dekorasyon trendlerinin  son şekli belirlenmiş durumda. 2014  yılında genel olarak country denen Fransız tarzı dekorasyon seçenekleri hâkimiyet gösterirken  2015 yılı itibariyle daha romantik desen ve çizgiler yapılacak gibi görünüyor. Bu yıl İngiliz ev dekorasyon seçenekleri ön planda olacak ve dikkatleri üzerine toplayacak gibi görünüyor.

2015 yılında evlerinizde ve ofisinizde koyu renklere yer vermeyi unutsanız iyi olur. Kışın bile içinizi ısıtacak olan yumuşacık renkler, iç ısıtan tasarımların hakim olduğu evlerde daha huzurlu şekilde vakit geçirecek çok eğleneceksiniz. Önümüzdeki yılın trendlerine uyarak  dilerseniz evlerinizi yenileyebilir, duvarlarda, döşemelerde ve  mobilyalarınız da açık romantik renklere yer verebilirsiniz.

2015 Dekorasyon Trendleri

Desenli rengârenk kumaşlar ve onları birbiriyle kombinleyip yeni tarzlar oluşturmak  bu yıl da oldukça moda. Cıvıl cıvıl rengarenk desenleri döşemelik kumaşlarınızda, halı ve perdeleriniz de zevkle dizayn edip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Desenli kumaşları birbiriyle nasıl kombin edileceği konusunda tereddütleriniz varsa hiç korkmayın zıt renkler bile artık çekinmeden kullanabilmeniz için emrinizde.

Bunlara ek olarak  2015 dekorasyon trendleri içinde hem modern hem de klasik çizgilere yer verildiği için kafanız karışmasın kendinizi özgür bırakın ne istediğinize karar verin. Mobilyalarda ve aksesuarlarda ferforje objeler dikkatleri üzerine toplarken, soft pembe, deniz mavisi, krem şeftali tonları ve beyaz renkler ile ev dekorasyonu ile evlerinizde adeta çiçeklenecek ve baktıkça içiniz açılacak.

Kuşlar, aslanlar, kaplanlar, geyikler, zebralar, kelebekler  baykuşlar daha aklıma gelmeyen bir sürü hayvan desenleri  yine bizlerle birlikte olacak. Ev dekorasyonunuz da hayvan figürlerine istediğiniz kadar yer verebilirsiniz. Çocuk odası duvar kâğıtları, örtüler, yastıklar, dekoratif objeler, hatta mumluklarınıza kadar birçok hayvan figürlü ürünü evinizin her yerine dilediğiniz gibi koyabilirsiniz.

Bu yılın  rengi Orkide pembesi olarak açıklamıştı. Orkide pembesinin hayat veren cıvıltısının yanı sıra, turkuazlar, sarılar, yeşiller, morlarda farklı tonlarıyla kullanılacak gibi görünüyor bu yıl. Açıkçası iç açıcı, huzur dolu ve rengârenk bir sezona açtık kapılarımızı.

2015 Dekorasyon Fikirleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.