2015-2016 Duvar Kâğıdı Modellerine Göz Atın!

Son yıllarda ev dekorasyonunda öne çıkan ayrıntılardan biri de duvar kâğıtları. Gitgide ev dekorasyonlarında yaygın olarak kullanılmaya başlanan ve harika bir görünüme sahip olan duvar kâğıdı modellerinde ise, ünlü ev dekorasyonu markaları başta olmak üzere, duvar kâğıtları konusunda oldukça farklı modeller olduğunu görmekteyiz. Evine en uygun fiyatlı ve en güzel tasarımlı duvar kâğıtlarını nerede bulacağını düşünenler, ünlü dekorasyon mağazaları başta olmak üzere, yapı marketlerden veya online tasarım siteleri üzerinden detaylı bir şekilde inceleyerek kolaylıkla karar verebilirler.

Klasik Çiçek Desenli Duvar Kâğıtları
Evinde retro ya da klasik bir tarz oluşturmak isteyenlerin daha çok tercih edeceği klasik çiçek desenli duvar kâğıtları harika. Beyaz, bej veya açık mavi renk tonları üzerine pembe, sarı, yeşil, kırmızı renkler kullanarak tasarlanmış küçük çiçek desenleri evlerde iç açıcı bir görünüm oluşturuyor. Genellikle klasik İngiliz evlerinde görmeye alıştığımız iri güllerden veya küçük gül demetlerinden oluşan duvar kâğıdı desenleri birçok bayanın beğenisini kazanıyor. Bunun yanı sıra ev dekorasyonlarında yaygın olarak kullanılarak yoğun ilgi gören duvar kağıdı modellerinden biri de, bir-iki metrelik bir duvar kâğıdı fonu ve önüne konulan berjerden oluşan son derece şık tasarımlar olmakta.

Tek Renk, Temizlenebilir Duvar Kâğıtları
Desenli duvar kâğıtlarının yanı sıra, daha sade veya retro bir görünüm isteyenler için üretilmiş olan tek renk duvar kâğıtları da oldukça iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca, bu türdeki duvar kâğıtlarının silinerek temizlenmesi de oldukça kolay.

Çocuk ve Genç Odalarına Özel Duvar Kâğıtları
Dilerseniz, evinizi dekore ederken çocuk veya genç odaları için ayrı bir desen seçmeniz de mümkün. Birçok ünlü markanın çocuk odaları için tasarladığı birbirinden güzel gemi, ev, araba, arma, şeker kavanozları ve daha bunlara benzer bir sürü farklı desen çeşidine bayılacaksınız. Bunun yanı sıra, gençlere özel olarak tasarlanan birçok farklı desen çeşidini de mutlaka görmek gerek. Eğer siz de sıradan duvar boyalarından sıkıldıysanız ve evinizin havasını değiştirmeye karar verdiyseniz, birbirinden güzel duvar kağıdı desenlerine mutlaka göz gezdirmelisiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.