2014 Dekoratif Ayna Modelleri

Hayat artık dekorasyon, moda ve renkler üzerine kurulmuş gibi sanki. Evlerimiz de ferah, kullanışlı bir o kadar da estetik mobilya ve aksesuar kullanmak istiyor. Görselliğe çok önem veriyoruz. Son yıllarda artan dekorasyon hastalığı artık özel bir iş alanı oluşturdu. Bu alan sayesinde artık mobilyalarımız dekoratif olarak üretilme ve seçenekler her bütçeye, her ortama uyum sağlamakta. Dekoratif demek, kullanılan diğer her şeye uygun olarak üretilen anlamındadır.

Dekorasyon; evinizin, mekânın veya bir odanın her şey düşünülerek tasarlanması demektir. Göze hoş gelen ve güzel gözükmesi için yapılan her şeyin diğer eşyalarla da uyum sağlaması adına yapılan  tüm çalışmalara da dekorasyon çalışmaları denmektedir. Dekorasyonunuzu kendiniz de yapabilirsiniz fakat bunun için de dekoratif ürünler hakkında yeterli bilgiye sahip olmanız gerekmektedir. Bunlardan birisi de kesinlikle ve kesinlikle her evde kullanılan aynalardır, dekoratif ayna modelleri hakkında bilgi birikiminizin olması, evinizi daha güzel, daha geniş ve estetik göstermek için dizayn etmenize yardımcı olacaktır.

Dekoratif ayna modelleri ne işe yarar?

  • Dekoratif aynalar bulunduğu her yere şıklık genişlik  ve rahatlık katar.
  • Dekoratif ayna modelinizi eviniz ve kişiliğiniz hakkında ipuçları verir.
  • Misafirlerinizin dikkatini çekmek, zengin bir görüntü yakalamak ve dekorunuzu tamamlamak için biçilmiş kaftandır.

2014 yılında dekoratif aynalar o kadar fazla ve dikkat çeken seçeneklerle sunuldu ki açıkçası hepsine sahip olmak isteyebilirsiniz. Yatak odası büyük olanların tercih ettiği boy aynalarından tutunda çeşit çeşit varak aynalara kadar her şey düşünülmüş.

Bu yıl dekorasyon tamamlayıcı kocaman aynaların yanı sıra  daha ilginç çalışmalarda göze çarptı. Örneğin; duvar saati şeklinde yapılmış dekoratif aynalar, küçük hanımların yataklarının tepesindeki duvarları süsleyen kelebekleri dekoratif aynalar, kuşlar ve yapraklar bile bu seçenekler arasında yerini aldı. Hepsi birbirinden şık ve estetik duran bu aynalar oldukça beğeni topladı.

2 Yorumlar

  1. Resimlerde begendigim bir ayna modeli var.bununla b
    ilgili bilgi alabilirmiyim

  2. Merhaba Aynur Hanım;
    Biz sadece dekorasyon fikirleri ve örneklerini paylaşıyoruz. Ürün satışımız yoktur. İnternetten bu tarz ürünler satan birçok online mağaza mevcuttur. Örneğin: evim.net mağazasında bu tarz ve hatta daha güzel anya modelleri bulabilirsiniz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.