2014 Bahçe Dekorasyonu Trendleri

Yaz aylarına şurada çok kısa bir vakit kaldı. Hepimiz tatil planlarını yapmaya başladık. Hatta yazlıkçılar yazlıklarını bu sezon için hazırlamaya başladılar. Yazın büyük bir bölümünü geçirecek olduğumuz yazlıklarımızın bahçeleri bizler için çok önemlidir. Zaten çoğu yazlığın bahçesin de havuzu ve yeşil alanları bulunmaktadır. Buda her sezonun başında yeniden bahçe dekorasyonu yapmayı gerektiren bir durumdur.

Bahçe Dekorasyonu, normal ev dekorasyonundan çok daha zevkli ve kolaydır. Tabi bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız uzmanlardan da yardım alabilirsiniz. Şimdi sizlere 2014 yılı için Bahçe dekorasyon trendleri hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle sezon başı yeşil alanların çimlenmesini ve çiçeklendirilmesini muhakkak yapmalısınız. Bahçe dekorasyonunun vazgeçilmez unsuru yeşil alan ve çiçeklerdir. Sonrasın da yeni sezon için havuz başlarında kullanılmak üzere evinizde ki kişi sayısına göre şezlongları alıp yerleştirin. Bu sezon beyaz plastik şezlongların yerini içi demir olan daha sağlam şezlonglar almış gözükmekte. Bu şezlongların üzerine sarı, fırfırlı sünger örtülerden yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Oldukça moda. Bu sezonun en çok beğenilen bahçe dekorasyonu parçalarından biri olarak görülüyor. Ayrıca yeşil çim olan alanların üzerlerine hayvan figürlü heykelcikler koymanızı tavsiye ederiz. Bunlar bahçenize çok değişik bir hava katacaktır. Yine bahçenizin bir bölümünü sarmaşık gül ve hanım elleri ile süsleyin. Bu iki çiçek bu sezonun Bahçe Dekorasyon modasında en çok öne çıkan çiçekleridir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.